Igualtat, Policia Local i Serveis Socials mostren als alumnes de l'IES Teulada com previndre situacions de violŔncia de gŔnere

28/11/2019


28 de novembre de 2019. L'IES de Teulada va acollir una xarrada organitzada des de l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament que dirigeix Mamen Botija, amb l'objectiu de previndre situacions de violència de gènere en l'adolescència. En aquesta ocasió, el públic destinatari va ser l'alumnat de 4t ESO i les diferents ponències van ser a càrrec del cap de la Policia Local, l'advocada i la psicòloga de Serveis Socials i la responsable de l'Àrea d'Igualtat.

En la jornada es va parlar del sistema de coordinació per a víctimes de violència de gènere, VIOGEN; de qüestions relacionades amb l'àmbit legal i aspectes psicològics de la violència de gènere, així com d'estudis i de la percepció que es té d'aquest tipus de violència en l'adolescència.

La valoració posterior de l'activitat posa de manifest la necessitat de continuar formant a aquest grup de població en igualtat i prevenció de la violència de gènere per a aconseguir una real i efectiva conscienciació que facilite la no continuació de situacions de violència de gènere entre la població més jove.