Cultura convoca el XXIX "Concurs de Betlems Vila de Teulada"

28/11/2019


28 de novembre de 2019. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Teulada Moraira, que dirigeix Alejandro Llobell, ha obert el termini d'inscripció per a la XXIX edició del ‘Concurs de Betlems Vila de Teulada’. Una cita tradicional en la qual s'espera una alta participació.

Podran participar en el concurs totes les persones físiques o jurídiques amb residència en la localitat. La inscripció és gratuïta i es podrà formalitzar fins el pròxim dia 13 de desembre a les 14.00 hores en el SIT i la Agència de Promoció del Valencià i a la Biblioteca Pública de Teulada i l'Agència de Lectura de Moraira fins a les 19.00 hores.

Els betlems podran instal·lar-se en domicilis particulars, col·legis, parròquies o domicilis socials de comerços i empreses i es concediran tres premis valorats en 150, 100 i 75 euros.

El jurat, que serà triat per l'Ajuntament, estarà compost per membres de la Corporació Municipal i experts. Es visitaran els betlems el dia 16 de desembre, entre les 13.00 i 14.30 hores, i el lliurament dels guardons es realitzarà en un acte especial que tindrà lloc el divendres, 20 de desembre, a les 22.00 hores a l'església Santa Catalina de Teulada en l'intermedi del tradicional Concert de Nadal.