El nou sistema d'informaciˇ per WhatsApp i e-mail registra 100 usuaris en els seus primers 10 dies

26/11/2019


Aquesta setmana començaran a difondre's els missatges entre les persones apuntades

26 de novembre de 2019. El nou sistema de comunicació amb la ciutadania mitjançant WhatsApp i mail implantat per l'Ajuntament de Teulada Moraira ha registrat els seus 100 primers usuaris en els 10 dies que porta en vigor.

Aquesta nova eina, que funciona de forma unidireccional i es realitza a través d'una llista de difusió a la qual els ciutadans hauran d'apuntar-se, respon a la necessitat d'una comunicació més directa i immediata amb els veïns. Aquesta setmana s'iniciarà el servei amb els primers apuntats.  

“Quan iniciem la legislatura teníem clar que la informació amb el ciutadà havia de ser directa i fluida, i molts són els que usen el mòbil per a comunicar-se, per la qual cosa amb aquest sistema arribem de forma immediata i poden estar informats de les activitats i els avisos importants. Estem molt contents amb l'acolliment que està tenint, i esperem que amb el temps arribe a quasi tots els nostres veïns”, ha comentat Aitor Llobell, regidor de Comunicació.

Per a apuntar-se a aquesta llista de difusió és necessari emplenar un formulari que està disponible en el SIT de l'Ajuntament i el Espai la Seineta o descarregar-lo de la web de l'Ajuntament (http://www.teuladamoraira.com.es/ayttm/uploaded/noticias/autorizacion.pdf) i manar-lo per email a alcaldia@teuladamoraira.org.