Comunicat Ajuntament Teulada Moraira

24/11/2019


L'Ajuntament de Teulada Moraira vol condemnar les agressions produïdes ahir en la carpa de les Festes de Santa Caterina i lamenta que per l'acció d'un grup de persones incíviques i violentes la resta de veïns no pogueren gaudir de la festa fins a l'hora acordada.

La situació produïda, en la qual un gran grup de persones es van enredar en una baralla, és intolerable totalment. Cap mena d'agressió estarà justificada en aquest municipi, cap atac contra la integritat de les persones i els valors fonamentals. Aquesta acció, a més dels danys físics dels implicats, va tindre com a resultat la pèrdua total del bon ambient que s'està respirant durant totes les festes i diversos danys materials que haurà d'assumir l'Ajuntament.

Des del Consistori es vol agrair el treball de la Policia Local i vol desvincular a la Comissió de Festes d'aquest conflicte. A partir de demà s'estudiaran l'informe policial del fet i al costat dels d'altres agressions semblants en festes populars es realitzarà un estudi per a poder prendre les mesures oportunes i evitar que puguen repetir-se.

Teulada Moraira té tolerància zero a la violència.