L'Ajuntament de Teulada Moraira deroga el protocol fester i convocarÓ un Consell de la Festa per a elaborar un nou document

22/11/2019


22 de novembre de 2019. L'Ajuntament de Teulada Moraira va derogar ahir, en el seu ple ordinari, el reglament d'actes i protocol de Festes Patronals i Populars del municipi de Teulada Moraira. La proposta de l'Equip de Govern va ser aprovada pels vots dels seus edils i l'abstenció de la resta de grups polítics.

El regidor de Festes, Aitor Llobell, va exposar al plenari la necessitat de derogar aquest protocol i convocar un Consell de la Festa per a crear un fòrum de debat en el qual festers i Ajuntament col·laboren per a elaborar un nou document, una guia adaptada a la realitat social i a la tradició festera del municipi.

“El reglament actual estava obsolet i per això hem decidit derogar-lo, per a millorar-lo i adaptar-lo a la realitat festera i social, però mai per a alterar el funcionament actual de les nostres festes. Creiem que és important crear un diàleg per a unir les diferents opinions i elaborar una guia que servisca per a les pròximes comissions”, ha comentat Aitor LLobell, regidor de Festes.