L'Associaciˇ Musical Cultural de Teulada va celebrar aquest cap de setmana els principals actes festius en honor a Santa Cecilia

18/11/2019


L'Associació Musical Cultural de Teulada ha celebrat la festivitat de la patrona dels músics, Santa Cecilia, durant les últimes setmanes amb diferents activitats culturals. Els actes principals van tindre lloc el passat cap de setmana.

 El divendres la Banda Juvenil del Centre Artístic de Xábia i la Banda Juvenil de l'Agrupació Musical Cultural de Teulada van celebrar un concert amb la col·laboració del grup local Tu-t-lla en el Auditori. Els músics més joves van delectar a tot l'Auditori, que estava ple, deixant constància que són el futur de la música de la comarca.

 Un dels moments més esperats va ser el concert celebrat el dissabte, el Concert de Santa Cecilia a càrrec de l'Associació Musical Cultural de Teulada. Més de 600 persones van omplir l'Auditori i van vibrar amb la interpretació dels més de 100 components d'aquesta associació que van interpretar un cuidat repertori.

  L'acte, va servir també per a donar l'ingrés oficial als 17 nous membres de l'Agrupació amb la imposició de les insígnies per part de familiars i veterans de la banda, així com el lliurament dels diplomes. També, es va entregar el premi d'honor Vicente Mas, que va recaure sobre el component de l'agrupació Hector Andrés, saxofonista que porta més d'una dècada entregat la seua passió i la seua banda.  L'acte va acabar, amb la interpretació d'un arranjament de Sarsuela que va aconseguir alçar a tota la sala entregada davant la gran interpretació de dos joves sopranos i la Banda Municipal.

 “Voldria agrair el gran treball que realitza la banda, el seu esforç i dedicació al llarg de l'any, però especialment la que va demostrar en el concert de Santa Cecilia, una meravella artística que va fer les delícies de tota la població que va acudir i va omplir l'Auditori”, ha comentat l'alcaldessa de Teulada i Moraira, Rosa Vila.

 Els actes van concloure el diumenge amb una despertada i la recollida dels nous músics. Després d'això, es va recollir a mig dia a la padrina de la banda, Vicenta Mari Morell i es van traslladar al costat de la imatge de Santa Cecilia per a escoltar una missa cantada per la Coral Teuladina.