Teulada Moraira implanta un sistema d'informaciˇ a la ciutadania per WhatsApp i e-mail

13/11/2019


13 de novembre de 2019. L'Ajuntament de Teulada Moraira ha posat en marxa un nou sistema de comunicació amb la ciutadania a través de l'aplicació mòbil WhatsApp i e-mail. Aquest servei, que serà unidireccional, es realitzarà a través d'una llista de difusió a la qual els ciutadans hauran d'apuntar-se.

Aquest sistema naix davant la necessitat d'una comunicació més directa amb els veïns aprofitant la immediatesa de les noves tecnologies. Les persones que ho desitgen rebran informació sobre pròxims esdeveniments, avisos i comunicacions importants del Consistori.

Per a apuntar-se serà necessari emplenar un formulari que està disponible en el SIT de l'Ajuntament i el Espai la Seineta o descarregar-lo de la web de l'Ajuntament i manar-lo per email a alcaldia@teuladamoraira.org.

“Volem fer arribar tota la informació útil del municipi als nostres veïns. Pensant en els més majors recuperem el bàndol i ara posem a la seua disposició aquesta via que és senzilla i directa. Només és necessari tindre un mòbil amb WhatsApp o un e-mail i emplenar un formulari per a estar informat al moment de les activitats i notícies mes importants del nostre municipi” ha comentat Aitor Llobell, regidor de Comunicació.

Descarregar formulari d'inscripció