Respecte als treballs de desbrossament realitzats en el terme municipal de Teulada

9/11/2019


? L'empresa privada SEANTO S.A té un contracte de servei des del 2018. En l'exercici de les seues funcions este any 2019, l'empresa va realitzar el seu treball sense seguir les instruccions i recomanacions del departament de Medi Ambient i en les condicions que es deu fer per protocol, esta va utilitzar un herbicida que ha provocat malbé a vinyes i al raïm de consum humà, fet que provoca que no siga apte per a l'alimentació. Estos danys afecten solament els cultius adjacents al camí (conreus que es troben a primera línia)

Els camins que han estat valorats com afectats a hores d'ara són:
- Camí de Sant Miquel.
- Camí del Pas.
- Camí de la Font de l'Horta
- Camí del Rei
- Camí de la Font Santa
- Camí vell de Teulada-Moraira

? L'Ajuntament ha convocat una reunió el dia 18 de setembre a les 20.00 hores per informar els agricultors del municipi de les mesures que han de prendre davant de l'error comés per l'empresa SEANTO, així com informem que estem estudiant el succés i prendrem les mesures necessàries per a evitar que novament puga succeir un fet així.

? L'Ajuntament de Teulada, també s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell per informar respecte a les actuacions que es realitzaran, ja que, alguns dels terrenys afectats els propietaris viuen en esta localitat.