Ja es coneixen els tallers formatius que s'impartiran en el 3er Cicle de Comerš AFIC-Creama.

9/2/2019Es realitzaran tallers formatius, en els 8 municipis que formen part de Creama, dirigits als comerciants i empresaris de la Marina Alta.

Creama, en el seu propòsit per donar suport a el teixit empresarial de la comarca, ha organitzat en tots els municipis en els quals està present una sèrie de tallers dirigits a les micropimes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants.

Igual que en les anteriors edicions, els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. Un dels motius pels quals es realitza en aquest format itinerant és per a arribar a tots els empresaris dels diferents municipis i alhora generar el tracte amb altres empresaris de municipis veïns propiciant els contactes i el networking entre ells. 

En aquesta ocasió, s'ha comptant amb la col·laboració de la Federació Alacantina de Comerç FACPYME en l'organització dels diferents tallers i amb el patrocini de la Diputació d'Alacant.

Aquest cicle de formació començarà a Gata de Gorgos amb el taller “Mindfulness i gestió de l'estrés” els dies 10 i 12 de setembre i acabarà a Calp amb el taller "Llibertat Financera: Gestió econòmica del comerç” els dies 29 i 31 d'octubre.

També s'han inclòs els tallers “NEUROVENTAS. Entra en la ment dels teus clients”“Noves maneres de vendre: Vendes creuades, Neuromarketing”“Desenvolupa les teues pròpies campanyes de màrqueting emocional” i “Klienting: 6 raons per les quals et trien els clients” que tractaran d'aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials.

Tots els tallers es realitzaran en el mateix horari de 15.00 a 17.00 h., seran gratuïts i les places són limitades. Els interessats poden sol·licitar més informació i realitzar la inscripció en qualsevol de les 8 agències CREAMA situades a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.