Moraira vibra amb la presentaciˇ de la Volta Ciclista

23/8/2019


El Castell de Moraira va acollir ahir el primer acte de la 74a edició de la Volta Ciclista a Espanya, la presentació de la carrera i els equips participants davant centenars de veïns i aficionats. Un esdeveniment que va ser retransmés a tot el món, portant el fortí del segle XVIII i la costa de la localitat a les pantalles de més de 140 països. L'acte es va celebrar sota la direcció de la Diputació Provincial d'Alacant i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Teulada Moraira.
La Presentació Equips Volta Ciclista va començar cap a les 19.30 amb Pedro Delgado i Carlos d'Andrés com a mestres de cerimònies. Abans, des d'aproximadament les 17.00 hores, el Castell de Moraira va comptar amb música i animació davant els centenars de persones que esperaven expectants per a conéixer als esportistes que competiran pel mallot vermell. L'alcaldessa de la localitat, Rosa Vila, va ser l'encarregada de donar la benvinguda als assistents. La primera edil va agrair que se celebrarà tan important esdeveniment en Moraira i va destacar la importància del ciclisme a la comarca i província, alhora que va convidar a conéixer les bondats d'esta terra com els seus paratges naturals, la seua costa o la seua gastronomia. Després d'ella, el president de la Diputació, Carlos Mazón, va parlar de l'estreta relació que té Alacant amb la Volta Ciclista i va destacar els pobles i ciutats de la província pels quals passarà la serp multicolor en els pròxims dies.
Després de les intervencions es van presentar als 22 equips participants en aquesta edició de la Volta. El raper alacantí Arkano va amenitzar l'esdeveniment amb la interpretació de la cançó oficial de la Volta 2019 i amb un rap que va anar improvisant en finalitzar.
"Des de l'Ajuntament de Teulada Moraira volem reiterar el nostre agraïment a la Diputació Provincial d'Alacant i la delegació de la Volta Ciclista sense els quals no hagués estat possible realitzar aquest important acte en la nostra localitat. Gràcies a ells ahir a tot el món es va poder veure el nostre Castell, la nostra costa i la gran afició al ciclisme que hi ha a la nostra província. Una oportunitat de promoció única", ha comentat Rosa Vila, alcaldessa de Teulada Moraira.