Oberta la inscripciˇ de la IV mostra de curtmetratges 'Curts del Moscatell'

14/3/2019


Teulada, 14.03.19. Enguany com a novetat s'incorpora un nou premi per als curts amb temàtica d'igualtat de gènere.

L'Associació Cultural Amics de Teulada (ACAT) i l'Ajuntament de Teulada han presentat les noves bases corresponents a la quarta Mostra 'Curts del Moscatell' En l'edició d'enguany s'incorpora un nou premi amb l'objectiu de promocionar els treballs audiovisuals sobre la igualtat de gènere. El premi té una dotació de 300 euros i està patrocinat per l'àrea d'igualtat de l'Ajuntament. Es mantenen els premis de temàtica lliure, el del millor treball en valencià, el del públic i el dirigit a les produccions sobre la cultura del moscatell.

En total es concedeixen 2.000 euros en premis que patrocinen l'Ajuntament de Teulada, ACAT i la Bodega Cooperativa Sant Vicent Ferrer. Tota la informació sobre les bases es pot consultar en la web www.curtsdemoscatell.es. Les projeccions amb els curts finalistes seleccionats tindran lloc en l'Auditori Teulada Moraira durant el pròxim mes d'agost.

En l'edició de l'any passat van ser guardonats alguns curtmetratges que després han rebut també premis i reconeixement importants. És el cas de '9 pasos' que va ser finalista dels premis Goya i 'La última virgen' que va rebre el premi al millor curt de RTVE. L'organització anima a tots els professionals i amants de l'audiovisual a presentar els seus treballs en el marc de la Mostra, especialment els relacionats amb la cultura del moscatell: el paisatge, l'arquitectura, la història i qualsevol un altre aspecte que tinga a veure amb aquest important element del nostre patrimoni.