El 13 de juliol donaran principi les festes patronals virtuals a Moraira

11/7/2020


Les restriccions d'aforament i limitacions de la nova normalitat no han sigut inconvenients perquè els festers de Moraira puguen preparar un programa d'actes amb el qual celebrar les festes patronals que, en la mesura que siga possible, faran els dies una mica més agradables i festius. Per a això s'han buscat alternatives a través de la celebració d'actes en xarxes socials i internet.

Les xarxes socials seran el principal escenari d'aquestes festes, canal a través del qual s'emetran vídeos, fotografies i contingut de tots els veïns relacionades amb aquesta festivitat.

Des del programa virtual, els festers de Moraira 2020 demanen prudència a tot el poble i que se seguisquen les normes establides per a així poder celebrar les festes del 2021 amb més força que mai.

Les festes arranquen dilluns que ve 13 de juliol amb el engalanament del poble, que en aquesta ocasió consisteix a convidar als veïns a decorar les seues finestres, balcons i pujar fotografies a les xarxes socials.

El dimarts 14 de juliol s'anima a vestir-se amb els vestits tradicionals, eixir amb ells als balcons a les 19.30 i pujar les fotos a les xarxes socials. 

El dimecres 15 de juliol se celebrarà una missa en honor a la Mare de Déu dels Desemparats a les 20.00h a l'Església de Moraira. A l'acabar es cantaran els  gojos a la Verge

El dijous 16 de juliol se celebrarà una missa a les 20.00h en honor a la Mare de Déu del Carme i després d'ella es cantarà la Salve Marinera.

El dissabte 18 de juliol s'anima a posar-se la brusa i anar a menjar amb cada penya o comissió i pujar les fotos etiquetant als Festers Moraira 2020.

Durant aquests dies el poble s'omplirà de música festera i a través de les xarxes socials es compartirà contingut recordant els millors moments d'altres anys.

Des de l'Ajuntament animar a tota la població a formar part d'aquesta festivitat virtual que han preparat la comissió del 2021 amb tanta estima i cura.