L´ESO CANTA AMB COR DOMINGO, 10 DE MARZO, 18H


L'ESO Canta amb Cor és un projecte educatiu creat al curs 2015/16 on treballem l'educació en valors a través del cant coral. Participen els instituts de Paiporta, Teulada i Benissa amb la col·laboració dels conservatoris i cors d'adults de les tres poblacions.

En anteriors edicions hem treballat problemàtiques de la nostra societat, com la violència de gènere, el ciberassatjament o els refugiats. Qüestions en les que volem conscienciar el nostre alumnat. El tema elegit en aquesta quarta edició, és la drogodependència i la seua prevenció entre la joventut.

Durant els últims mesos hem assajat i realitzat tallers i conferències en els nostres centres educatius, per tal de treballar aquesta problemàtica. El concert que els presentem és la culminació de tot aquest treball. En ell estrenarem l'obra Crit dels àngels de la nit, escrita per Javier Santacreu per a l'ocasió, amb textos basats en el poema Howl (Crit) d’Allen Ginsberg, poeta americà de la denominada beat generation dels anys cincuanta.

DURACIÓ: 75 minuts aprox.

LLOC ADQUISICIÓ D’ENTRADES: Venda directa pels participants-organitzadors, i les restants a la taquilla de l’Auditori.

GRUPS PARTICIPANTS:

 


Warning: file_get_contents(http://api.bit.ly/v3/shorten?login=&apiKey=&longUrl=http%3A%2F%2Fwww.teuladamoraira.com.es%2Fayttm%2Fweb_php%2Findex.php%3Fcontenido%3Desdeveniments%26id%3D355&format=txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in D:\Parallels\Plesk Panel\Vhosts\teuladamoraira.com.es\httpdocs\ayttm\web_php\web\esdeveniments.php on line 128