Actualitat

Creama Teulada-Moraira informa de la posada en marxa del projecte AFICWEB per a comerciants i professionals07 maig 2020: 28 març 2024



Creama Teulada-Moraira impulsa la posada en marxa del projecte AFICWEB, un Servei gratuït de la Xarxa AFic, de la Conselleria de Comerç, per a tots els comerços i empreses dels municipis del consorci.


Aquesta és una solució totalment integrada amb el Mapa del Comerç de Proximitat de la Comunitat Valenciana, que els permet crear la seua pròpia web personalitzada. En aquesta web, a més d'informació rellevant del seu negoci poden publicar productes, promocions i els serveis que ofereixen. En la pàgina del Portal del comerciante Teulada disposen de tutorials per a la seua perfecta realització.


AFIC-WEB, COMERCIANTS I PROFESSIONALS, pot utilitzar-se com a web principal del comerç si encara no es compta amb ella, però si ja es té web, pot ser complementària d'aquesta i servir per a incrementar el posicionament en cercadors (Google entre altres) i per tant, les possibilitats de localització del comerç per part de possibles compradors.



A Creama es considera que ara és una oportunitat disposar de pàgina web i estar preparat per a una nova manera de vendre i oferir els productes i serveis de

la seua empresa.


Per a obtindre més informació pot posar-se en contacte amb la Tècnic Afic- Creama Teulada-Moraira al teléfono 96 649 16 09 o bé al correu adl@teuladamoraira.org.