Actualitat

AcusaciĆ³ de plagi06 maig 2020L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la seua Regidoria de Turisme vol aclarir i resoldre el tema de les acusacions de plagi abocades pel Partit Popular Teulada Moraira sobre una iniciativa duta a terme pel departament de turisme.

Aquesta iniciativa va ser plantejada per l'empresa de comunicació La Clec Comunicació oferint de manera desinteressada la creació d'un post amb la marca Teulada Moraira, igual que estava fent amb la resta dels seus clients (entre ells Almuñécar – La Herradura)

D'aquesta manera, amb una imatge personalitzada i exclusiva del nostre paisatge, Teulada Moraira ha compartit juntament amb moltes altres destinacions turístiques els següents lemes i etiquetes: “no cancells el teu viatge”, “canvia la data”, “salvem el turisme”, #nocancelesaplaza, #salvemoselturismo.

En aquest cas, ha sigut una iniciativa solidària, gratuïta i puntual que no té res a veure amb una campanya com a tal la qual està prevista i en la qual ja s'està treballant.

Des de l'Ajuntament de Almuñécar-La Herradura han rectificat i eliminat el post on feien referència a aquest tema.

Per tot això, i a la vista d'aquestes dures acusacions, l'Ajuntament de Teulada Moraira es reservarà el dret d'emprendre les accions legals oportunes per difamació.