Actualitat

Comunicat Regidoria de Turisme05 maig 2020 

         

En referència a les opinions realitzades el passat dia 30 d'abril en la sessió plenària a prop d'una suposada campanya de promoció denominada “No cancel-les, Ajorna”, i que ha generat certa confusió, el Departament de Turisme de l'Ajuntament de Teulada Moraira comunica:

 

1r.- Que des de Turisme Teulada Moraira no s'ha contractat cap campanya de promoció denominada “No cancel-les, ajorna”, ni s'ha produït cap despesa sobre aquest tema.

 

2n.- Turisme Teulada Moraira s'ha sumat als hastags solidaris desenvolupats en tot l'àmbit nacional, en defensa del sector turístic, de vital importància per a l'economia.

 

3r.- Que aquests etiqueta  són  “No Cancel-les, Ajorna” i “Junts salvem el Turisme”.

 

4t. Turisme Teulada Moraira continuarà sumant-se a tots els moviments creats per a fer front a aquest terrible situació actual provocada per la crisi del Covid-19.

 

5é.- Aquest departament creu en el valor de l'usos d'aquestes premisses. La repetició d'aquests hastags, és la manera de fer créixer totes les iniciatives que fan costat al sector turístic, a més de posicionar a Teulada Moraira com a destinació solidària.

 

6é.- Aclarir que promocionar aquests hastags, associats a una imatge de la nostra destinació, va ser una proposta de l'empresa que en diferents ocasions ha treballat amb el Departament de Turisme. Aquesta empresa ha oferit a tots els seus clients la creació d'aquest Post solidari, que a més ha sigut compartit pels diferents clients d'aquesta mateixa empresa, entre els quals es troben el Patronat de Turisme de Almuñécar o Turisme de Castelldefels, entre altres.

 

          Finalment, comunicar que estem a la disposició de tots els veïns, residents i visitants de Teulada Moraira, a més d'associacions, grups polítics o col·lectius per a aclarir  qualsevol dubte a prop de les accions que realitza cada dia aquest departament.

 

          Seria lamentable voler polititzar aquesta tasca tan vital i important per a Teulada Moraira. Estem en un moment excepcional en què la unió és més necessària que mai i  aquest tipus d'actes només perjudiquen el municipi.

 

          El departament de Turisme de l'Ajuntament de Teulada Moraira ha treballat sempre en  favor del sector turístic i el continuarà fent.