Actualitat

Teulada Moraira no tindrà restriccions de franges horàries per a passejar o fer esport dins de cada nucli urbà en ser menors de 5.000 habitants02 maig 2020L'Ajuntament de Teulada Moraira informa la ciutadania que, després d'una consulta realitzada al Ministeri de l'Interior, els habitants podran eixir a fer esport o passejar sense restricció de franges horàries a causa de la distribució en dos nuclis urbans que no superen els 5.000 habitants. Al Consistori se li havia comunicat en una primera consulta que per tindre el municipi més de 5.000 habitants si s'haurien de respectar les franges horàries, però el Ministeri ha informat del contrari.

 

Per tant, des de hui, dissabte 2 de maig, es podrà eixir a passejar o fer esport entre les 06.00 i les 23.00 dins del nucli urbà, Teulada o Moraira. Els passejos es realitzaran a una distància màxima d'un quilometre del domicili, tindran  una hora de duració i es podran fer solos o amb  una persona amb la qual es convisca, sempre guardant la distància de seguretat.

 

Pel que fa a esport, es practicarà individualment sense restricció de distància ni de temps, però dins del nucli urbà en el qual està el domicili. S'haurà de seguir les mesures d'higiene i distància de seguretat.

 

Els xiquets menors de 14 anys podran eixir una hora a una distància màxima d'un quilometre del domicili acompanyats per un adult. Màxim 3 xiquets per adult. Respecte als majors de 65 anys, tindran les mateixes normes de temps i distància i podran portar un acompanyant amb el qual es convisca.

.