Actualitat

Teulada Moraira inicia les labors de manteniment i neteja de platges de cara a la seua obertura29 abril 2020L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la seua regidoria de Medi Ambient, ha iniciat un pla d'adequació de les platges del municipi de cara a la seua obertura i l'inici de la temporada turística. La campanya contempla la neteja i treballs de manteniment com l'arranjament de baranes o pintura.

 

Les labors han començat hui amb la neteja de la platja del Portet per part de l'empresa pública municipal TEUMO i s'allargaran durant les pròximes setmanes sumant-se el manteniment per part de Serveis Generals. Les platges s'obriran al públic, segons el que s'estableix pel Govern, en la tercera fase de la volta a la nova normalitat, el mes de juny.

 

Les platges són un dels principals atractius turístics de Teulada Moraira, per la qual cosa la seua adequació és imprescindible per a l'inici de la temporada. El Consistori realitza una important labor per a la conservació dels seus espais naturals.