Actualitat

Teulada Moraira destinarà 342.700€ del pressupost de Festes a mesures per a pal?liar els efectes de la pandèmia28 abril 2020: 28 març 2024



La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Teulada Moraira posa a disposició els 342.700€ del pressupost previst per a la celebració de les diferents festes de la localitat per a dur a terme diferents mesures per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

 

Les diferents festes de Teulada Moraira s'han posposat fins a 2021 ( Festes Patronals Teulada , Moros y Cristians de Morira, Font Santa, Festes Patronals Moraira y Sants de la Pedra). La crisi sanitària i la incertesa de com avançarà ha anat provocant la cancel·lació de les diferents celebracions, per la qual cosa el Consistori, que tenia un pressupost destinat a la subvenció de les associacions festeres o l'organització d'actes i esdeveniments relacionats, ha decidit invertir tots aqueixos diners a pal·liar els efectes de la pandèmia.

 

EL muntant, 342.700€, es repartirà per diferents departaments, com a Serveis Socials, i es destinarà a les accions que aprovarà la Corporació Municipal en el pròxim ple.

 

“Cancel·lar totes les festes ha sigut un colp dur per a tots, però era la decisió més adequada per responsabilitat. I per això mateix, perquè en aquests moments el més important és eixir d'aquesta situació i pal·liar els seus efectes el més ràpid possible, destinarem tot el pressupost previst per a les diferents festes a accions socials, econòmiques i de salut pública. En 2021 tornarem a tindre festes i a compartir i gaudir, però en 2020 tots els esforços han d'anar en la mateixa direcció”, ha comentat Aitor Llobell, regidor de Festes de Teulada Moraira.