Actualitat

Teulada Moraira posa en marxa un pla especial de mobilitat per la crisi sanitària24 abril 2020L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través d'Alcaldia i les Regidories de Seguretat i Mobilitat, ha posat en marxa un pla especial de mobilitat davant la crisi sanitària del COVID-19. El Consistori busca la màxima seguretat per a la ciutadania davant el procés de desconfinamet.

 

Aquest pla es posarà en marxa, per una primera fase, el pròxim 27 d'abril quan el Govern ha permés l'eixida als menors de 14 anys acompanyats d'un adult. Es recorda que és preferible que els adults acompanyants no siguen persones de risc i el màxim de xiquets per adults serà de dos, es podran allunyar del domicili màxim un quilometre, i qui viva en el camp haurà d'eixir  per la zona no en el nucli urbà. No es podrà estar més d'una hora, els parcs i jocs infantils continuaran tancats i es demana respectar la distància de seguretat de dos metres en cas de coincidir amb altres persones.

 

L'Ajuntament ha establit un pla de mesures que evitarà les aglomeracions i el contacte, entre elles es regularan les eixides. Són  mesures que només  busquen la salut pública i evitar que s'allargue aquesta situació. Una mesures que s'enunciaren quan el procés de desconfinament siga més avançat, però que amb la permissivitat dels menors s'estableix ara una mesura primària que s'ampliaria posteriorment seguint les competències municipals.

 

L'Ajuntament establirà circuits de colors unidireccionals per a evitar l'encreuament de persones. La pintura dels circuits ha començat perquè estiga llesta el pròxim dia 27. Serveis Generals pintarà trepitjades en les voreres de color verd perquè les persones sàpien en quina direcció va cada vorera i s'eviten els encreuaments. És important respectar aquestes indicacions per la salut de tots.