Actualitat

Teulada suspén fins a 2021 les seues festes patronals en honor a Sant Vicent Ferrer24 abril 2020L'Ajuntament de Teulada Moraira i la Comissió de Festes Sant Vicent Ferrer 2020 han decidit la suspensió de les festes d'enguany davant la crisi sanitària. Les celebracions, que tradicionalment són després de la Setmana Santa, s'havien ajornat a un data que estava per decidir, però una vegada estudiada la situació i en vista de l'evolució d'aquesta, s'ha determinat que no hi haja festes fins a 2021.

 

Aquesta difícil, però responsable decisió, provocarà canvis en l'estructura normal de l'organització de les celebracions, principalment en l'edat dels festers. Per tant, a partir de l'any 2021 la comissió infantil s'integrarà per xiquets de 7 anys, la jove de 20 anys i la comissió la compondran els que compleixen 46 anys. Les comissions constituïdes per a 2020 seran, en conseqüència, les de 2021.

 

“És una decisió que no volíem prendre, però cal ser conseqüents amb la situació i responsables. Per moltes raons, però sobretot la salut pública, enguany no és any de festes. I tots els recursos han de ser destinats a pal·liar la crisi sanitària, social i econòmica provocada pel Covid 19. Això suposa un canvi en una tradició com és l'edat dels festers, però és una cosa inevitable i que esperem no afecte. L'Ajuntament està al costat de tots els festers i estem convençuts que en 2021 tindrem una grans festes”,  ha comentat Aitor Llobell, regidor de Festes de Teulada Moraira.