Actualitat

Serveis Socials destina 21.300 euros a ajudes directes a famílies23 abril 2020La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Teulada Moraira ha destinat el primer mes de confinament 21.300 euros a ajudes directes a famílies afectades per la crisi sanitària provocada pel COVID-19. A aquest muntant se sumen 3.000 euros donats pel Club Lleons i 1.000 euros de Pepe la Sal.

El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Teulada Moraira està realitzant una gran labor, i en els 40 dies, des que es va decretar l'Estat d'Alarma, ha atés  120 famílies per a ajudar-los a cobrir les seues necessitats bàsiques. 

La prioritat és l'assistència a famílies amb dificultats que precisen d'ajuda alimentària.

En aquests moments, les ajudes per al pagament de llum, aigua o gas no es poden tramitar, però estan recollides per a fer-ho després de la crisi sanitària. Cap família es quedarà sense aqueixos serveis bàsics.

A més de les ajudes a l'alimentació el departament està atenent i atén dubtes de tipus laboral, assessora en la sol·licitud d'ajudes i té servei d'atenció psicològica per a majors de 30 anys.

El contacte per a totes les gestions és: 965741001- serviciossociales@teuladamoraira.org.