Actualitat

L'Ajuntament de Teulada Moraira destina 11.741€ a les famílies amb beques parcials de menjador22 abril 2020: 28 març 2024



L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la Regidoria d'Educació, destinarà 11.741€ a ajudar a les famílies amb xiquets en edat escolar que tenien beca parcial de menjador i no els corresponen les ajudes d'alimentació de la Generalitat Valenciana.

La regidoria s'ha posat en contacte amb Generalitat i els centres escolars per a conéixer la situació de les famílies que no tenen beca completa de menjador per als xiquets, i per tant, no han rebut ajudes davant la crisi sanitària del COVID-19. En total, són 76 els beneficiaris que rebran de l'Ajuntament una ajuda corresponent a l'import de la beca parcial que tenien atorgada per Generalitat.

La Regidoria de Serveis Socials s'ha coordinat amb els centres escolars i està posant-se en contacte amb totes les famílies per a recollir les seues dades per a poder realitzar el pagament. El pagament serà diferent a cada família, segons la beca que tingueren, i es realitzarà mitjançant transferència al compte bancari facilitat. El primer pagament, corresponent als mesos de març i abril,  es farà a principis de maig. Una vegada es confirme la suspensió de les classes la resta del curs, s'organitzarà el pagament de maig per a la primera setmana de juny.

“En situacions com la que estem vivint tota ajuda és necessària; hi ha famílies en situacions complicades i que tenien part del manteniment dels xiquets cobert amb les beques parcials de menjador i que s'han quedat sense elles. Per això, des de l'Ajuntament hem buscat la manera d'ajudar i els ingressarem el que els hauria correspost segons la valoració de cada xiquet”, ha comentat Carlos Martínez, regidor d'Educació.