Actualitat

La Conselleria d'Agricultura alça parcialment la suspensió de la realització de cremes agrícoles a partir del 21 d'abril18 abril 2020La Conselleria d'Agricultura ha informat l'Ajuntament de Teulada Moraira de l'aixecament parcial de la suspensió de la realització de cremes agrícoles que es va decretar davant la crisi sanitària provocada pel covid-19.

 

L'aixecament s'iniciarà el pròxim 21 d'abril i abasta fins al 31 de maig, tots dos inclosos, segons marca la Resolució de 10 d'abril de 2020 sobre la modificació del període de cremes motivat per l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària.

 

En el període de temps només podran realitzar-se cremes agrícoles de dilluns a divendres en l'horari comprés entre l'eixida del sol i les 11.00 hores. Els dissabtes, diumenges i festius, no estarà permés realitzar cremes. Només es podran realitzar aquestes cremes quan el nivell de preemergència per risc d'incendis forestals, determinat per l'òrgan competent de la Generalitat, siga 1.

 

Les persones que realitzen les cremes hauran de portar amb si la declaració responsable sol·licitada i atendre a totes les indicacions establides en aquesta.