Actualitat

Serveis Socials rep 22.754 euros de Generalitat per a ajudes d'emergència14 abril 2020La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Teulada Moraira ha rebut 22.754 euros de la Generalitat Valenciana per a ajudes socials d'emergència. Aquesta subvenció reforça l'actuació realitzada pel departament que des de l'Estat d'Alarma ha atés a més de 70 famílies.

 

L'ajuda de la Generalitat atorgada segons el Decret 43/2020 del Consell, de 3 d'abril, es divideix en tres parts: prestació econòmica individual (PEI): 15.545 euros; servei d'atenció domiciliària (SAD): 5.072 euros i fons d'alimentació infantil: 1.957 euros.

 

“Aquesta subvenció ens ajuda a continuar treballant per les famílies més vulnerables del nostre municipi. El nostre departament treballa incansablement des de la declaració de l'Estat d'Alarma perquè les famílies afectades per la crisi sanitària tinguen cobertes totes les seues necessitats bàsiques. Estem a la disposició de tota la ciutadania per a ajudar i assessorar, i gràcies a la Generalitat disposem de nous fons”, ha comentat Mamen Botija, regidora de Serveis Socials.