Actualitat

TEUMO Serveis reprén la recollida de verd i efectes14 abril 2020TEUMO Serveis, empresa de l'Ajuntament de Teulada Moraira, ha représ el seu servei de recollida d'efectes i verd suspés després del decret de l'Estat d'Alarma i el confinament de serveis no essencials.

 L'empresa, que ha reforçat el servei de neteja viària i desinfecció davant la crisi sanitària per a garantir la seguretat i salut, reprén des de hui, dimarts 14 d'abril, aquestes dues recollides.

 Les restes de poda es recolliran amb els horaris habituals de dilluns a divendres, se sol·licita que si el carrer no té accés per a camió, es desplacen a una zona accessible per a afavorir el treball dels operaris.

 Respecte a la recollida d'efectes, es podran depositar al costat del domicili, avisant prèviament a TEUMO per via telefònica  o email: 96 574 48 00 - 900 50 42 37 - 616 24 80 87 o recogidaenseres@teumoserveis.es.

 La recollida de residus sòlids urbans es mantindrà tant en contenidors en superfície com soterrats i moloks, de dilluns  a diumenge en horari de 00.00 a 06.00 hores i de 06.00 a 13.30 hores. Els contenidors es netegen i desinfecten.

 “Voldria una vegada més agrair l'esforç al personal de TEUMO i transmetre el treball que està realitzant a la població. El nostre objectiu és que la localitat estiga en contínua neteja i desinfecció per a poder evitar la propagació del virus”, ha comentat Héctor Morales, regidor delegat.