Actualitat

L'equip de Govern de Teulada Moraira respon les preguntes de la ciutadania sobre la crisi del COVID 19.11 abril 2020Aquest dissabte com s'havia anunciat, l'equip de govern ha respost a les preguntes de la ciutadania fetes a través del correu: gabinetealcaldia@teuladamoraira.org. Els apartats de preguntes han estat: sanitat, serveis, seguretat i economia. 

Una intervenció que ha estat aprofitada per tots els edils per a agrair el bon comportament dels veïns de Teulada Moraira, ja que estan mostrant un comportament exemplar, així com destacar la gran labor de tots i cadascun dels treballadors municipals dins de les seues àrees. També, totes les donacions i accions solidàries de la població, que de manera anònima està col·laborant tant en aquests moments. 

La compareixença ha tingut moltes afirmacions i aclariments per part del govern local que ha mostrat els seus projectes de present i futur. Han afirmat que es treballa molt actualment per a pal·liar els efectes d'aquesta crisi, buscar les millors solucions i tendir la mà a tots. I han mostrat que tenen la vista posada també en el futur. Aquesta crisi ha de servir per a replantejar el municipi en molts àmbits, dialogar amb tots els elements socials i treballar junts en un projecte renovat i comú. 

Alguns dels titulars són els següents:

Mamin Botija: “ La Marina Alta és la comarca amb menys infectats, cal tranquil·litzar a la ciudadania, l'Hospital de Dénia treballa a plé rendiment i de la millor forma”. 

Héctor Morales: “Teumo és un servei essencial que està treballant durament per a mantenir el municipi desinfectat i net. Cuidant de totes i tots nosaltres, cal agrair-li-ho” 

Maria José Vidal: “ La policia local, protecció civil i la guàrdia civil no descansen en el seu deure de protegir-nos, intensifiquen el seu treball aquests dies”. 

Rosa Vila: “ L'Ajuntament prendrà totes les mesures econòmiques i socials possibles perquè tota la ciutadania isca endavant d'aquesta situació”.

Adrian Ruiz: “ Des de comerç hem creat un enllaç amb tota la informació d'ajudes per a empresaris, així com si tenen dubtes el departament està a la seua disposició per a ajudar-los”.

Alejandro Llobell: “ Conjuntament amb tots els municipis demanarem ajuda al Consell per a tots els agricultors davant aquesta crisi”.

Aitor Llobell: “ Els joves hem vist truncats els nostres plans, després d'aquesta crisi hem de decidir quin és el nostre paper en el municipi i com ens pot ajudar l'Ajuntament”. 

Carlos Martinez: “ Treballem per a arribar a tot aquell alumnat que no ha estat beneficiari del val de menjador de la Conselleria d'Educació en aquests temps”. 

Vicen Ferrando: “Ara mateix estem revisant 60 modificacions del Pla General del municipi, després haurem de plantejar la manera de canviar l'urbanisme municipal entre tots”.

Visualitza el vídeo per a obtenir les declaracions completes, això només és un resum.

Enllaç:

https://youtu.be/p8SOafRCXL4