Actualitat

Serveis Socials atén a més de 70 famílies amb necessitats bàsiques davant la crisi del covid-1909 abril 2020: 29 març 2024



El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Teulada Moraira ha atés durant la crisi sanitària provocada pel covid-19 a més de 70 famílies amb necessitats bàsiques. A més, el departament ofereix ajuda psicològica, assessorament laboral i per a la tramitació d'una altra mena d'ajudes.

 

Serveis Socials té actualment com a prioritat l'atenció a les famílies més necessitades que precisen d'ajuda alimentària. Des de l'inici de la crisi el departament ha donat vals d'alimentació a mes de 50 famílies i derivat a Creu Roja, on s'entreguen lots d'aliments, a una vintena.

 

En aquests moments, les ajudes per al pagament de llum, aigua o gas no es poden tramitar, però estan recollides per a fer-ho després de la crisi sanitària. Cap família es quedarà sense aqueixos serveis bàsics.

 

Es recorda a la ciutadania que a més de les ajudes a l'alimentació el departament està atenent i atén dubtes de tipus laboral, assessora en la sol·licitud d'ajudes i té servei d'atenció psicològica per a majors de 30 anys.

 

El contacte per a totes les gestions és: 965741001- serviciossociales@teuladamoraira.org.