Actualitat

El SIT tramitarà, com a mesura excepcional, els certificats digitals dels ciutadans que ho precisen per a sol·licitar ajudes08 abril 2020L'Ajuntament de Teulada Moraira ha habilitat, amb caràcter urgent i extraordinari, la tramitació de certificats digitals per a ciutadans a través del SIT davant la gran demanda de persones que ho precisen per a la sol·licitud d'ajudes.

 

El SIT ha rebut des de primera hora del matí de hui una gran quantitat de consultes sobre el certificat digital, imprescindible per a la sol·licitud de certes ajudes amb motiu de la crisi sanitària; principalment per a les ajudes a autònoms que hui obrien el termini de sol·licitud. Davant aquesta necessitat, que té caràcter d'urgència, el SIT obrirà de manera excepcional els dies 8 i 9 d'abril de 12.00 a 14.00 hores per a tramitar aquests certificats als ciutadans que ho precisen amb urgència.

 

Per a sol·licitar cita prèvia s'hauran de manar un correu electrònic (      sit@teuladamoraira.org) amb nom, DNI i motius de la urgència. El sol·licitant haurà d'estar empadronat a Teulada Moraira.