Actualitat

Comunicat Regidoria d?EducaciĆ³07 abril 2020Amb l’objectiu de mantenir informades a les famílies sobre les novetats que es produeixen a l'àmbit educatiu per la crisi del COVID-19 vos resumim algunes de les mesures adoptades per la Conselleria d’Educació.

 

Calendari escolar:

  • La Conselleria d’Educació manté el calendari escolar del curs 2019/20 i per tant la seua data de finalització el 18/06 per a Infantil i Primària i el 16/06 per a ESO, Batxillerat i FP, així com els festius no lectius d’àmbit autonòmic
  • En coherència amb aquesta decisió es mantenen igualment els dies no lectius locals aprovats enguany pel Consell Escolar Municipal de Teulada i Moraira.

Admissió d’alumnat nou:

 

  • El procés de matriculació per als nous alumnes de 3 anys és farà per via telemàtica. S’informarà els pares dels terminis i procediment a seguir.
  • Es mantenen per al curs 2020/21 les àrees d’influència vigents per a cada centre educatiu el curs anterior als efectes de matriculació
  • El procediment d’admissió en les etapes d’educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i FP es tramitaran de forma electrònica. La conselleria informarà mitjançant els centres de la forma i terminis d’aquest procés. Es recorda a les famílies que el procés a Primària és automàtic si el seu fill/a ja està cursant estudis d’Infantil al centre.
  • La conselleria habilitarà punts d’atenció per a aquelles famílies que no tinguen accés a mitjans electrònics.

Ajudes al transport escolar individual:

-L’alumnat beneficiari de l’ajuda de transport escolar individual en rebrà l’import íntegre del curs 2019/2020.

Més informació: http://www.ceice.gva.es/va/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=853299