Actualitat

AECO Teulada-Moraira anul·la la tradicional Fira Gastro-Comercial "Viu Teulada Moraira".05 abril 2020L'Associació d'Empresaris i Comerciants de Teulada Moraira ha decidit aquesta setmana junt amb el Regidor de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Teulada Moraira, Adrián Ruiz la suspensió de la tradicional Fira Gastro-Comercial "Viu Teulada Moraira" que tenia previst celebrar-se a principis de maig.

Aquesta fira s'ha convertit en els últims anys en una cita obligatòria per als amants del nostre municipi. La celebració es realitzava el primer cap de setmana de maig a l'esplanada del Castell de Moraira i rebia la visita de milers de turistes i ciutadans.

Una decisió anunciada per la Junta Directiva de l'Associació els quals lamenten les possibles molèsties que puga causar aquest fet, però en aquests moments la seguretat és l'element predominant.

Viu Teulada Moraira haurà d'esperar fins al 2021 per a tornar a omplir el nostre municipi de gastronomia i comerç local, estem segurs que amb molt d'èxit.