Actualitat

Serveis Socials incrementa la seua atenció ciutadana amb els serveis d'alimentació, tramitació d'ajudes i servei d'atenció psicològica02 abril 2020El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Teulada Moraira treballa intensament per a atendre a tota la ciutadania que s'està veient a afectada d'una forma o una altra per la crisi sanitària i l'Estat d'Alarma. Aquesta regidoria ha vist incrementades les seues sol·licituds i totes estan sent ateses i estudiades.

 

La prioritat en aquests moments és l'atenció a les famílies més necessitades que precisen d'ajuda alimentària. Serveis Socials ha posat en marxa un servei perquè cap ciutadà es quede sense manteniment. Respecte a les ajudes per al pagament de llum, aigua o gas, el departament recull les peticions i les resoldrà quan passe la crisi, mentre recorda que a cap veí se li tallaran aquests serveis essencials.

 

A més, el servei d'atenció psicològica atendrà telefònicament aquelles persones, majors de 30 anys, que es troben en estat d'ansietat davant el confinament, amb problemes de convivència familiar o en estat de duel després de perdre un familiar en aquestes circumstàncies en les quals no se'ls pot donar un comiat. Els joves seran atesos per l'atenció psicològica de la Regidoria de Joventut.

 

Totes les persones que necessiten assessorament per a la sol·licitud d'ajudes a altres organismes públics poden sol·licitar-ho a aquest departamento, a més s'ofereix  assessorament jurídic a tots els ciutadans. El contacte per a totes les gestions és: 965741001- serviciossociales@teuladamoraira.org.

 

Des de l'Ajuntament es vol recordar que ningú que requerisca ajuda es quedarà sense atendre i vol agrair la paciència davant aquesta situació a tota la ciutadania.