Actualitat

L'Ajuntament de Teulada Moraira reorganitza els seus serveis davant el nou decret de mobilitat31 març 2020: 29 març 2024



L'Ajuntament de Teulada Moraira, davant les noves mesures adaptades pel Govern d'Espanya en el seu últim decret per a protegir la salut pública limitant els moviments dels ciutadans, ha reestructurat els seus serveis públics, ja limitats per l'Estat d'Alarma, de manera que la majoria s'atenen de manera telemàtica, només mantindran la seua labor normal els declarats com a essencials.

 

El Consistori ha fixat com a serveis essencials municipals els següents:

 

- Policia local.

- Serveis socials.

- Protecció Civil.

- Neteja viària.

- Neteja d'edificis municipals.

- Servei de Recollida de Residus Sòlids Urbans.

- Cementeri.

- Serveis informàtics, especialment aquells que resulten imprescindibles per a l'adequada prestació dels serveis públics, així com el funcionament del treball no presencial dels empleats públics.

- Activitats de proveïment, depuració, conducció, potabilització i sanejament d'aigua.

 

Tots els empleats públics que puguen teletreballar ho fan, evitant els desplaçaments a l'ajuntament i aquells que no puguen continuar desenvolupant la seua activitat amb normalitat tindran accés al permís recuperable retribuït.

 Des del Consistori es vol recordar a la ciutadania la necessitat de complir amb el decretat pel Govern per a garantir la salut pública. I agrair a tota la ciutadania el seu bon fer davant aquest confinament, que facilita el treball d'aquells que vetlen per tots.

 Els diferents serveis, que continuen atenent el ciutadà, poden ser contactats mitjançant aquests telèfons i emails:

 

SIT: 965740158 -sit@teuladamoraira.org

Serveis Socials: 965741001- ssociales@teuladamoraira.org

Policia Local: 965740946

Protecció Civil: 965740882