Actualitat

TEUMO Serveis reestructura els seus serveis per a garantir la seguretat dels ciutadans i la seua plantilla26 març 2020T

TEUMO Serveis, empresa pública de l'Ajuntament de Teulada Moraira, davant la situació de crisi sanitària i la declaració de l'Estat d'Alarma per part del Govern, ha realitzat una nova reestructuració dels seus serveis amb l'objectiu de garantir la seguretat i salut de la ciutadania i els seus treballadors.

 

Tal com es va anunciar s'ha incrementat la neteja viària, es manté l'escombratge manual i mecànic i s'ha afegit servei extra amb aigua a pressió i productes desinfectants. Tres equips de neteja dues en horari de demà i un altre en horari de vesprada realitzen la neteja en els nuclis urbans.

 

A més, hi ha altres tres equips de neteja i desinfecció que actuen amb ajuda  dels agricultors del municipi que cedeixen desinteressadament els seus tractors per a la a neteja i desinfecció de les urbanitzacions, bateries de contenidors moloks i en superfície que existeixen en el disseminat i urbanitzacions.

 

Són tres tractors acompanyats per treballadors de TEUMO que han iniciat hui el servei en l'encreuament de Moraira amb la Carretera del Poble Nou de Benitatxell i la Urbanització Pla de la Mar i els seus bateries de moloks.

 

La recollida de residus sòlids urbans es mantindrà tant en contenidors en superfície com soterrats i moloks, de dilluns  a diumenge en horari de 00.00 a 06.00 hores i de 06.00 a 13.30 hores. Els contenidors es netegen i desinfecten.

 

L'empresa ha tingut també, i prioritzant serveis bàsics i en consens amb l'Ajuntament de Teulada Moraira, que eliminar certs serveis no imprescindibles, per a així garantir els que sí que ho són i la seguretat dels empleats i ciutadans. Aquests serveis són l'Ecoparc i la recollida de poda (verda).

 

“Ens trobem en una situació excepcional i TEUMO Serveis ha d'adaptar-se per a oferir al poble de Teulada Moraira els millors i més imprescindibles serveis, però també hem de pensar en els nostres empleats, alguns en grups de risc. Per això, hem reestructurat els serveis, parant temporalment els no imprescindibles i garantint i augmentat la neteja i desinfecció. Voldria aprofitar per a donar les gràcies i felicitar a tot el personal de TEUMO per la seua gran labor”, ha comentat Héctor Morales, regidor delegat de TEUMO.