Actualitat

Teulada Moraira posa en marxa un servei d'assistència domiciliària per a la compra d'aliments i medicines26 març 2020L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i els voluntaris que s'han oferit per a ajudar davant la covid-19 posa en funcionament un servei d'assistència als més majors, persones amb mobilitat reduïda i persones d'alt risc.

 

La Regidoria de Seguretat Ciutadana a través de la Policia Local i Protecció Civil se suma a les mesures fetes pel departament de Serveis Socials amb aquesta acció de suport. El servei consisteix en una ajuda a domicili per a les persones majors, persones amb mobilitat reduïda i persones d'alt risc de contagi que no compten amb personal que puga realitzar per ells la compra d'aliments, de productes de la llar o medicaments.

 

Per a obtindre aquest servei, les persones hauran de trucar al telèfon 965 740 999, el dilluns o el dijous en horari de 10.00 a 13.00 hores i de les 17.00? a les 19.00?hores mentre dure l'emergència sanitària.

 

Quan es truque al telèfon s'indicarà el nom, adreça i número de contacte. Posteriorment, es posaran en contacte amb la persona demandant del servei per a informar-la del dia i l'hora que s'anirà a realitzar l'activitat. La persona que demane el servei, haurà de preparar aqueix dia els diners en una bossa, fer una llista amb la compra d'aliments o medicaments necessaris o en cas de no saber escriure o poder fer-ho informarà prèviament telefònicament quan demande el servei i el dia de l'assistència via telefònica advertint d'allò que es necessita comprar.

 

El voluntariat que es va apuntar per a ajudar davant la Covid-19, també formarà part d'aquest servei, un gest que s'agraeix des del Consistori.

 

Es recorda a la ciutadania que, el més important ara, és mantindre's a casa, seguir les indicacions i eixir només quan siga necessari.