Actualitat

La Policia Local de Teulada Moraira atén més de 260 crides i identifica a un centenar de persones en la primera setmana de l'Estat d'Alarma24 març 2020: 28 març 2024



La Policia Local de Teulada Moraira, davant la crisi sanitària provocada pel covid-19 i la declaració per part del Govern d'Espanya de l'Estat d'Alarma, està realitzant una important labor de conscienciació, ajuda i sanció, per a garantir la seguretat i la salut de la ciutadania.

Els agents patrullen diàriament la localitat per a garantir el compliment de l'Estat d'Alarma, i en la primera setmana s'han vist obligats a identificar a 99 persones i 334 vehicles i s'han interposat 15 denúncies per l'incompliment del decretat per l'Estat d'Alarma.

La Policia va habilitar un telèfon d'atenció ciutadana per a qualsevol dubte sobre l'Estat  d'Alarma i la crisi sanitària. En la primera setmana de funcionament s'han atés més de 260 crides en les quals s'ha consultat sobretot la normativa sobre desplaçaments; l'atenció a majors i persona dependents; la possibilitat de treballar en locals tancats; viatges i tràmits administratius. El telèfon 965 74 01 58, extensió 1224 i s'atén d'11.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

“Volem recordar la importància de complir amb el que s'estableix, la necessitat de quedar-se a casa per la salut de tota la ciutadania. La Policia Local està fent una gran labor informativa i sancionant a qui se salta l'Estat d'Alarma, perquè està posant en perill a tota la localitat. Gràcies als agents i també als membres de Protecció Civil, pper la gran labor que están fent i als nostres veïns, perquè en la seua majoria estan tenint un comportament exemplar”, ha declarat Mª José Vidal, regidora de Seguretat de l'Ajuntament de Teulada Moraira.