Actualitat

BAN MESURES COVID-1914 març 2020Mentre s'esperen les mesures decretades per l'Estat d'Alarma pel Govern d'Espanya, i atenent les diverses mitjanes adoptades tant pel Govern municipal com per la Generalitat Valenciana, totes elles encaminades a prevenir i frenar la propagació del COVID-19 entre la ciudadania i davant l'alarma social generada, i amb la finalitat de reforçar les mesures ja preses i a l'espera del decret i mesures d'Estat d'Alarma, des de l'Ajuntament s'adopten les següent mesures immediates:

S'ordena el tancament i precinte de totes les platges i zones de bany del municipi. El tancament implica la prohibició de bany, l'accés i estada en la zona d’arena o roca, així com l'ús de les instal·lacions que en la mateixa estan situades. Aquesta prohibició serà anunciada mitjançant la corresponent cartelleria, clausurant-se amb tanques o cinta policial els accessos, i del compliment de la mateixa vetllarà la Policia Local i altres serveis d'emergència municipals.

- S'ordena el tancament dels parcs públics municipals, zones de jocs infantils i zones recreatives a l'aire lliure. Els accessos seran precintats amb tanques i cinta policial i anunciat amb la cartelleria corresponent.

Novament apel·lar al sentit comú i la responsabilitat de la ciutadania, és important mantenir-se a casa, seguir les instruccions impartides, evitar aglomeracions, concentracions i desplaçaments innecessaris