Actualitat

Recomanacions sobre el COVID-19 per a la ciutadania13 març 2020L'Ajuntament de Teulada Moraira davant la crisi sanitària derivada del COVID-19, estableix una sèrie de recomanacions per a la ciutadania amb la finalitat d'evitar la possible propagació del virus i mantindre els serveis sanitaris.

El Consistori, abans de res vol recordar a la ciutadania la importància de mantindre la calma i tindre responsabilitat i disciplina social.

És important evitar les aglomeracions, actes socials i reunions, així com els viatges si no son estrictament necessaris.

Es recomana que no isquen de casa els grups de risc.

En cas de notar algun símptoma, primer es recomana realitzar-se un autotest que es pot consultar en la següent web:  http://coronavirusautotest.san.gva.es/autotest_es.html 

Si necessites demanar informació, o creus que han de fer-te la prova, NO has d'acudir a urgències, ni telefonar al 112. El servei d'urgències i el 112 estan saturats, i no permeten atendre bé les urgències importants. 

El telèfon que s'ha assignat és el 900 300 555, els professionals que l'atenen us donaran les instruccions precises.

Per favor, mantinguem la calma i fem cas als avisos de les autoritats sanitàries. És tan important no propagar el virus com no saturar els serveis sanitaris.