Actualitat

L'Ajuntament de Teulada Moraira acorda amb els venedors ambulants reobrir els mercats ambulants del municipi al 100%15 juny 2020Aquest matí l'Alcaldessa Rosa Vila juntament amb la Regidora de Serveis Generals, María José Vidal, la Regidora de Sanitat, Mamen Botija acompanyades dels tècnics i responsables de les àrees relacionades amb la venda no sedentària, la seguretat i les mesures higièniques sanitàries s'han donat cita amb els representants dels mercats ambulants.

En aquesta reunió els representants han manifestat la voluntat i necessitat que la totalitat dels llocs tornen a exposar i vendre els seus productes al públic de manera imminent, per la qual cosa s'ha arribat a un acord per a poder executar aquesta mesura. S'ha acordat que cada lloc reduirà un 25% el seu espai d'ocupació de la via i així, d'aquesta manera, els emplaçaments on es realitzen aquests mercats podran acollir a tots els llocs respectant la normativa de mercats ambulants en la desescalada.

Aquesta mesura es farà efectiva aquest pròxim dimecres dia 17 de juny a Teulada i el 19 de juny en Moraira. Continuarà havent-hi un ampli desplegament de seguretat com es feia fins hui per a fer d'aquests espais uns llocs segurs. Es continuarà controlant l'aforament de persones, distribuint gel hidroalcohòlic, marcant la distància entre client i venedor, així com recordar l'obligatorietat de l'ús de màscara per a poder accedir al recinte de venda ambulant.
D'aquesta manera, Teulada Moraira avança en la desescalada feia la nova normalitat amb prudència i apel·lant sempre a la responsabilitat de la ciutadania.