Actualitat

Gran èxit de la iniciativa socioeducativa PAIDEIA 2.015 juny 2020L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de les regidories d'Infància i Joventut i Educació van posar en marxa des del passat 18 de maig la iniciativa Paideia 2.0.??

Durant tres dies a la setmana s'han emés a través de les xarxes socials de l'Ajuntament, els seus 12 capítols que han tractat diversos temes com la importància de l'aigua, el medi ambient, el paper pedagògic de la música, l'acceptació de la diversitat en el món de l'esport, el Riurau, la producció i comercialització de la pansa, el coronavirus, el medi ambient, el paper de la nutrició en la població infantil, els drets de la infància,...??

Per Paideia 2.0 han passat referents autonòmics, comarcals i culturals. El cantant valencià Jonathan Penalba; la veu , popular i tradicional de la Marina Alta, de Lluís “el sifoner”; el quartet de saxos amb major projecció nacional, Porpra Pansa; amants de les lletres i apassionades de l'escriptura, Pepa Guardiola, Empar Ferrer i Joan Vicent Donderis; referents educatius locals i directores dels dos centres municipals d'ensenyament infantil i primari, Araceli Ribes i Raquel Rovira; gimnasta i campió d'Espanya, Álvaro Pino; Nutricionista i Coach, Ana Signes; Metgessa de medicina interna a l'Hospital General d'Alacant, Isabel Ribes; i l'agradable veu de la teuladina, Empar Argudo.??

Els capítols han tingut un gran acolliment entre el públic infantil i adult amb una mitjana de 500 reproduccions.?Aquest projecte ha sigut dissenyat per un equip multidisciplinari per a potenciar i desenvolupar el pensament creatiu dels xiquets a més de reforçar i ampliar coneixements bàsics i fonamentals. El seu objectiu és ser una eina de suport a la labor del professorat i es perfila com un instrument al servei de la nova situació educativa.??

Aquest contingut està disponible en el Facebook de l'Ajuntament per a tot aquell que vulga consultar-lo.??

El Regidor d'Infància i Joventut Aitor Llobell, ha comentat “en aquests mesos, hem hagut d'adaptar-nos a les circumstàncies i atendre les necessitats educatives d'una manera diferent oferint contingut virtual que fóra de qualitat amb un format tant lúdic com educatiu."??

El Regidor d’Educació Carlos Martinez, ha assenyalat “estem molt satisfets amb l'acolliment rebut per aquest projecte. L'objectiu era acostar i captar l'atenció dels més xicotets d'una manera diferent molt visual i entretinguda, tant en temes d'actualitat com culturals i així completar la seua formació educativa”