Actualitat

L'Ajuntament de Teulada Moraira llança una campanya de promoció turística per a l'estiu 202015 juny 2020L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la seua Regidoria de Turisme llança una campanya promocional enfocada al mercat nacional amb l'objectiu de posicionar la marca turística a través dels seus valors com són ser un destí tranquil, segur, exclusiu, compromés amb el medi ambient on el visitant pot accedir a múltiples experiències com són gaudir de les seues platges, esports nàutics i busseig, gastronomia, cultura, tradicions a més de l'oferta de turisme actiu i naturalesa.

L'objectiu és tindre una major visibilitat i posicionament del destí a través d'accions publicitàries en el mercat regional i nacional, creació de material promocional, difusió a través de mitjans de comunicació i campanyes específiques en xarxes socials.

El regidor de turisme, Adrián Ruiz ha comentat “Tots estem vivint una situació atípica a la qual hem d'adaptar-nos i treballar junts perquè la temporada d'estiu siga el més exitosa possible. Hem volgut llançar aquesta campanya en aquest moment concret on la situació és més favorable en termes de desplaçaments i el turista està més predisposat a planificar les seues vacances. Confiem que l'elecció siguen destins nacionals menys massificats en entorns naturals i amb una major seguretat que és el que ofereix Teulada Moraira. També estem treballant en una campanya internacional amb els mateixos objectius per a així amplificar l'abast fora de les nostres fronteres”