Actualitat

Teulada Moraira obté el guardó de ?Bandera Blava 2020? per a les seues tres platges10 juny 2020: 28 març 2024



L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha emés els resultats de Bandera Blava de l'any 2020 i en la relació de platges guardonades es troben les de Teulada Moraira: El Portet, L’Ampolla i Els Platgetes.

L'objectiu de Bandera és atraure i millorar actituds i comportaments cívic-ambientals, en uns destins més sostenibles, que atraguen usuaris i viatgers més responsables.

Les platges Bandera Blava a més del compliment dels seus criteris durant la temporada de banys de legalitat, accessibilitat, neteja, seguretat, educació i gestió ambiental han de complir, també en 2020, amb les normes higièniques i de distanciament social per part de les autoritats competents.

Dins de les especificacions de bandera blava recollides en la seua normativa, està la de ser platja accessible a persones amb mobilitat reduïda, en el cas del Portet i L'Ampolla es durà a terme a partir de l'1 de juliol.

Carlos Martínez, Regidor de Medi ambient i responsable de platges ha comentat “Hem treballat per a complir amb els objectius imposats per a aconseguir aquest reconegut guardó que premia la qualitat mediambiental i de seguretat de les nostres platges i que és un important reconeixement per al nostre municipi”.

Rosa Vila, Alcaldessa de Teulada Moraira, ha assenyalat “Any rere any, les nostres platges són guardonades amb la bandera blava, aquest fet es deu a la gran qualitat de la nostra costa i del treball realitzat per a dotar les nostres platges dels requisits demandats i que són tan importants per als nostres veïns i visitants. Enguany amb el COVID aquest reconeixement es fa especialment important, ja que se'ns atorga la confiança de platges netes, de platges segures”.