Actualitat

Les platges de Teulada Moraira inicien el servei de salvament i socorrisme el dilluns 8 de juny06 juny 2020: 28 març 2024



Les platges de Teulada Moraira comptaran amb el servei de salvament i socorrisme a partir del pròxim dilluns, 8 de juny. Aquest servei estarà actiu fins al pròxim 30 de setembre i tindrà un reforç del 13 de juliol al 23 d'agost, a l'ésser les setmanes de més afluència.

 

L'horari del socorrisme i l'embarcació de rescat serà d'11.00 a 19.00?hores, amb un reforç de dues hores del 13 de juliol al 23 d'agost, de 10.00?h a 20?hores. A partir del 24 d'agost i fins a la fi de temporada es mantindrà l'horari d'11.00 a 19.00 hores.

 

Durant la temporada estival l'Ajuntament de Teulada Moraira mantindrà oberts les condícies de les platges de Platgetes, Ampolla i Portet. Aquestes instal·lacions es netejaran i desinfectaran tres vegades al dia. Des del Consistori es prega als usuaris de les platges un ús responsable de les mateixes per la seguretat de tots.

 

Els serveis de llavapeus no estaran disponibles, ni es recomana el seu ús en aquest inici de temporada, per a evitar un possible focus de contagi per coronavirus. Aprofitant aquesta circumstància la Conselleria de Turisme procedirà a canviar-los per unitats noves en la setmana vinent, però romandran fora de servei.

 

Es recomana a tots els banyistes que seguisquen les recomanacions d'ús segur de les platges i el pla de mobilitat segura amb les entrades i eixides diferenciades, és obligatori l'ús de calçat en les plataformes de fusta d'accés a la platja com a mesura de seguretat addicional. S'està ultimant la instal·lació de cartelleria especifica en les entrades de les platges que quedaren instal·lades en els pròxims dies.