Actualitat

Teulada Moraira inicia hui el curs gratuït d'anglés per a l'obtenció del B101 juny 202015 joves de Teulada Moraira iniciaran hui un curs per a l'obtenció del títol B1 d'anglés. Aquesta formació gratuïta impulsada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Teulada Moraira i finançada per la Diputació Provincial d'Alacant, es realitzarà de manera online.

 

El curs online tindrà 40 hores de duració i s'impartirà de dilluns a divendres en horari de 16.00 a 19.00 hores. A aquesta formació es van inscriure 37 joves, però  van ser 15 els que van passar la prova de nivell.

 

“Des de la Regidoria de Joventut vam voler aprofitar la subvenció que oferia la Diputació d'Alacant perquè els joves de la nostra localitat pogueren millorar el coneixement de la llengua anglesa i obtingueren el seu certificat. Hui dia és fonamental per a trobar una ocupació o per a viatjar al voltant del món conéixer idiomes; el domini de l'anglés obrirà moltes portes als nostres joves”, ha comentat Aitor Llobell, regidor de Juventut de Teulada Moraira.