Actualitat

La Conselleria de Turisme inicia demà les obres de manteniment a la platja de l'Ampolla31 maig 2020: 28 març 2024



Aquest dilluns 1 de juny la Comunitat Valenciana passarà a la fase 2 en la qual ja es podrà acudir a les platges a banyar-se a més de passejar i fer esport baix una sèrie de normes de seguretat sanitària.

A Teulada Moraira s'obriran les platges del Portet i Platgetes però la platja de l'Ampolla romandrà tancada per treballs de manteniment. Aquests treballs que realitzarà la Conselleria de Turisme a través de Tragsa, estaven previstos amb anterioritat, però a causa del Covid-19 van haver de paralitzar-se.

S'espera que les obres s'allarguen durant 2 o 3 dies. Quan estiguen finalitzades, l'Ajuntament informarà de la reobertura al públic de la platja.

Carlos Martínez, Regidor de Medi Ambient ha comentat que “lamentablement el covid-19 ha paralitzat els tràmits de les obres públiques aprovades per la Conselleria de Turisme i tardarem 2 o 3 dies a gaudir totalment de la nostra platja però estem segurs que estarà llesta en condicions òptimes juntament amb les obres del condicionament del mur que es realitzaran pròximament i convide a tots els ciutadans a gaudir de les platges del nostre municipi amb responsabilitat i sentit comú seguint sempre les normes establides”