Actualitat

Serveis Socials doblega les seues ajudes a famílies29 maig 2020La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Teulada Moraira ha doblegat les seues ajudes a famílies respecte al passat any. El departament està treballant intensament des que es decretara l'Estat d'Alarma per la crisi de la covid-19 per a cobrir les necessitats bàsiques de la ciutadania. 250 famílies reben puntualment ajuda alimentària.

 

El departament ha invertit més de 80.000 euros a l'ajuda alimentària, la prioritat que es va marcar des del principi amb l'objectiu que cap família de Teulada Moraira passara necessitats davant la crisi sanitària. L'Ajuntament té prevista una partida de 297.00 euros per a emergència social segons es va aprovar en el passat ple d'abril.

 

Serveis Socials ha oferit assessorament per a la tramitació d'ajudes i assistència psicològica durant tot l'Estat d'Alarma. I actualment ha començat amb l'atenció presencial i visites de valoració. S'estan realitzant valoracions de les ajudes d'emergència social (aigua, gas, llum, allotjament…). A més, s'ha assessorat 180 famílies per a la sol·licitud d'ajudes al lloguer de Conselleria d'Habitatge.

 

El contacte per a totes les gestions és: 965741001- serviciossociales@teuladamoraira.org.

 

“Des que es va iniciar la crisi sanitària la nostra prioritat va ser l'alimentació de les famílies. En aquests moments, continuem donant-les i hem iniciat altres tràmits també importants com les ajudes d'emergència, que, encara que està assegurat que a ningú li puguen tallar l'aigua o la llum, ja les podem valorar i tramitar. Aquestes ajudes estan contemplades dins del pla Reactiva’t Teulada Moraira”, ha comentat Mamen Botija, regidora de Serveis Socials.