Actualitat

Creama aposta fort per la digitalizació de les empreses28 maig 2020El CEEI d'Elx i Creama seran els organitzadors del primer Fòrum en format online que se celebrarà sota el títol “Oportunitats i reptes de la digitalització empresarial”. El Fòrum Créixer Innovant Creama té com a propòsit afavorir el creixement i consolidació de les Pimes, i donar respostes a temes concrets del territori, detectats pels agents de l'ecosistema emprenedor de la Marina Alta. És un fòrum dirigit a ajudar en l'anàlisi de com desenvolupar avantatges competitius de cara al futur immediat, en un context de recuperació de la crisi del Covid-19, coneixent com convertir les amenaces en oportunitats, i el seu impacte en la redefinició dels models de negoci sobre la base de la detecció de noves oportunitats.

Aquesta iniciativa està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadar.

 

PROGRAMA

Les noves tecnologies són una eina necessària per a pimes i autònoms, i més en una època de crisi com l'actual. Reinventar-se i buscar noves oportunitats en la digitalització sembla una de les eixides més clares.

En el moment actual les noves tecnologies són una eina essencial. El brot de coronavirus li ha presentat a totes les empreses una gran varietat de desafiaments sense precedents. Per a alguns negocis, establir una presència online no era una prioritat, però el contexte actual ha portat a molts d'aquests empresaris a replantejar-se les seues operacions i estratègies dins del món digital.

Davant aquesta situació, us presentem aquest fòrum compost per un cicle de quatre sessions, amb quatre experts que et donaran les claus per a “reactivar el teu negoci de manera digital, de la forma més exitosa possible”.

 

3 de juny “Com aconseguir clients en l'era del ecommerce” a càrrec d'Andrés d'Espanya, CEO i fundador de 3dids.

 

Aquesta sessió està dirigita a orientar a pimes i autònoms, sobre com reactivar el seu negoci i gestionar els clientes online, en la situació actual. Es tractarà de donar respostes a qüestions com: 

 • Quins són els errors més comesos quan les empreses inicien la seua marxa en el món online?
 • Quins canvis estans urgint en el món del comerç online respecte a aquesta pandèmia?
 • Quin grau d'importància se li dona a la relació existent entre el ecommerce i les xarxes socials?

 

10 de juny “Com organitzar la logística d'un e-commerce” a càrrec d'Héctor Gomis, director unitat Cloud & Business Intelligence de Clavei -Clave Informàtica.

 

Ens parlaran de com gestionar el magatzem, les comandes d'un ecommerce, amb eines eficaces, i tractarà de donar resposta a qüestions com:

 • Quin grau d'importància consideres que té en l'èxit d'una ecommerce la gestió logística?
 • Des de quin punt s'ha de partir per a assegurar una bona gestió pel que fa a la logística?
 • Podries parlar-nos de les diferències que existeixen entre la logística tradicional i el que coneixem com a e-logística?
 • Què s'ha de tindre en compte per a tindre sempre controlada la gestió de l'estoc?

 

17 de juny “Com convertir el nostre negoci local en global” a càrrec de Javier  Gosende. consultor SEU a Alacant especialitzat en Posicionament en Cercadors, SEM, Analítica Web i Xarxes Socials.

Ens parlarà de com posicionar el nostre negoci local en Internet, a través de diferents eines, responent a temes com:

 • Quins aspectes s'han de treballar amb major profunditat per a marcar la diferència i aconseguir una bona posició en el món online?
 • Quines tendències regnen ara en el mercat pel que fa al posicionament en internet?
 • Quins consideres que són els errors en els quals més incorren les empreses a l'hora de mostrar-se en internet?

 

1 de juliol: “Com publicar en Internet perquè el teu client et compre”, a càrrec de Gemma Mateos Vera. Periodista i Assessora de comunicació i esdeveniments en B-News Comunica.


En aquesta última sessió, s'explicarà
com aconseguir engagement a través del contingut digital de qualitat i aprendrem els secrets per a crear textos que seduïsquen, enamoren i fidelitzen, resolent algunes qüestions:

 • Per on ha de començar una persona a l'hora d'escriure textos i generar estratègies que l'ajuden a millorar s*us resultats en el món online?
 • Quins són els ítems que hem de treballar per a generar engagement i arribar al cor dels nostres clients?
 • Quines eines s'aconsellen per a generar textos que seduïsquen, enamoren i fidelitzen?

 

Aquestes sessions tindran format de fòrum de debat, amb una entrevista inicial i debat amb els assistents. Cada sessió tindrà una duració aproximada d'una hora, i es realitzaran a través de l'aplicació zoom.

 

Dates de realització: del 3 de juny a l'1 de juliol de 2020. Cada dimecres, de 17 a 18 hores.

 

Inscripcions en https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=17045 i en la web de Creama www.creama.org