Actualitat

Joventut posa en marxa una campanya per a previndre el tabaquisme25 maig 2020: 28 març 2024



La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Teulada Moraira ha posat en marxa una campanya per a la prevenció del consum de tabac en adolescents. Aquesta acció es duu a terme a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) amb motiu del Dia Mundial sense Tabac que se celebra cada 31 de maig.

 

La UPCCA ha obert recentment un compte en Instagram (UPCCAteuladamoraira), xarxa social des de la qual es busca arribar d'una forma més directa a la joventut del municipi. En ella s'ha posat en marxa la campanya contra el tabaquisme.

 

A més, el pròxim dia 28 de maig es realitzarà una taula redona dirigida als pares en la qual es tractarà el perill del tabac i cànnabis en els adolescents. Monica Cortés, responsable del Joventut de l'Ajuntament de Teulada Moraira i Belén Sarrión, psicòloga especialista en addiccions de la UPPCA parlaran sobre els mites i realitats del tabaquisme, les fases de l'addicció i com ajudar els joves a deixar de fumar.

 

“Coincidint amb el Dia Mundial sense Tabac volem reprendre el treball que la UPCCA realitza amb les famílies de Teulada Moraira, en aquesta ocasió treballant des de la prevenció i ajudant a les famílies al fet que els seus fills deixen l'hàbit de fumar. A causa de les circumstàncies, les xarrades es faran a través de les xarxes socials de l'Ajuntament. La Unitat vol a més acostar-se als joves i per a això s'ha obert un compte d'Instagram des de la qual comunicar-se de forma més directa i senzilla amb ells, i des de la qual es posaran en marxa diferents campanyes com la de prevenció del tabaquisme”, ha comentat Aitor Llobell, regidor de Joventut.