Actualitat

Comença la instal·lació de lluminàries en la carretera entre Teulada i Moraira25 maig 2020La Regidoria d'Obres i Infraestructures de l'Ajuntament de Teulada Moraira ha iniciat les obres d'instal·lació de lluminàries en la carretera entre Teulada i Moraira. Aquesta actuació, molt necessària i demandada, permetrà oferir més seguretat a aquest tram entre els dos nuclis.

 

La instal·lació d'enllumenat públic abastarà la vorera que discorre per la CV-743, en el tram comprés entre l'avinguda de Madrid fins a la confluència amb el carrer Pintor Durero. L'obra té un cost de 47.000 euros i un termini d'execució de tres mesos.

 

S'estan instal·lant 31 lluminàries de diferents potències, en funció del tram, amb columnes de nou metres d'altura amb il·luminació LED de baix consum, equiparades a la resta de columnes de llum ja instal·lada per a assegurar la uniformitat en tota la zona urbana pròxima.

 

L'edil d'Obres i infraestructures, Héctor Morales, ha comentat que “aquesta actuació era molt demandada pels veïns. Gràcies a ella millorem la seguretat ciutadana i vial, amb lluminàries de baix consum que contribueixen a protegir el medi ambient i l'estalvi energètic”.